InBetween zoekt een nieuwe dirigent(e)

Na een periode van bijna 8 jaar onder de directie van Tatiana Laryna is InBetween per direct (eind augustus) op zoek naar een nieuwe dirigent(e).
Reden vertrek Tatiana: ze heeft een nieuwe vaste baan en kan dit niet meer combineren. We gunnen haar dit van harte!

Gemengd Koor InBetween zoekt een dirigent die past bij de sfeer van het koor. We zingen graag, we kijken uit naar elke repetitie. We zijn een gemengd (amateur)koor. Onze drive is om toe te werken naar optredens ( vaak kleinschalig in instellingen of tijdens evenementen) maar (voor Corona) organiseerden we 1 x per 2 – 3 jaar een ‘eigen’ concert. Ons repertoire bestaat uit popmuziek vanaf jaren 60 tot nu. Denk aan Beatles, Queen. Daarnaast liedjes uit musicals, films en niet te vergeten Nederpop. En vanaf oktober tot Kerst natuurlijk kerstrepertoire.

We repeteren op maandagavond 20:00u – 21:45u in de koffieruimte in de Grote of Pancratiuskerk in Brummen.

We zoeken een ervaren dirigent die streng genoeg is om het beste uit ons te halen, die kan inschatten wat er in zit. Die in staat is de beschikbare stemmen op z’n best te laten klinken. Die ook actief deelneemt aan de keuze van het repertoire (samen met de muziekcommissie, bestaande uit een aantal koorleden) . Begeleiding van het koor op piano is een wens, geen eis.

Spreekt deze vacature aan? Bel met Gerrie Beltman (vz) 06 41688664 of stuur een mail naar secr.inbetween@gmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *